• Niet op voorraad
    De verkoop van de fietskleding is op 15 maart 2022 gesloten. De fietskleding wordt 15 maart besteld bij D&A sportswear en geleverd bij jou na 8 tot 10 weken. Let op: we kunnen helaas geen setjes retour nemen.
  • De colsjaal met gele hartjes is handig voor het schaatsen, hardlopen, fietsen, skiën, en alle andere buitenactiviteiten. Je kunt de colsjaal op verschillende manieren dragen en is door de elastische stof makkelijk aan te trekken over het hoofd. De opbrengst van de zwarte colsjaal met gele hartjes gaat naar de Paulien van Deutekom Foundation. Voor jezelf of een leuk cadeau voor je sportvrienden!
  • Met de sokken van Paulien houd jij de voeten warm. Of de voeten van een dierbare! De gele hartjes zijn het symbool om herinneringen te blijven maken met elkaar, of het nou in de zomer fietsend of hardlopend is, in de winter tijdens het schaatsen of met de voeten op de bank. De opbrengst van de zwarte sokken met gele hartjes gaat in zijn geheel naar de Paulien van Deutekom Foundation en komt ten goede aan onderzoek naar longkanker. Voor wie bestel jij er een paar? De sokken voor onderzoek naar longkanker kosten 12,95. Sokken van Paulien in maat 35-37 38-40, 41-43, 44-46    

Ga naar de bovenkant