Na veel vraag is de fietskleding met de gele hartjes beschikbaar!

De afgelopen weken hebben wij veel vraag gehad naar de fietskleding met de gele hartjes. Het is fantastisch hoe de gele hartjes door Nederland verspreid worden. Het gele hartje staat symbool voor de herinneringen die wij met elkaar maken en voor elke persoon die wij willen herinneren. Vanaf nu gaat het gele hartje op de fiets!
In samenwerking met D&A sportswear hebben wij speciaal voor de Paulien van Deutekom Foundation een unieke fietsset ontworpen. De opbrengst van de fietskleding komt ten goede aan onderzoek naar longkanker. Er worden fietssetjes gemaakt die nu besteld kunnen worden!

De set bestaat uit een wielrenbroek en een fietsshirt korte mouw die beide zijn versierd met de gele hartjes en kan zowel voor dames als voor heren worden besteld. De fietskleding is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een ergonomische pasvorm. Het fietsshirt zit aangesloten om het lijf met een volledige rits aan de voorkant en heeft 3 achterzakjes. De wielerbroek is gemaakt van hoogwaardig lycra wat zorgt voor een optimale stretch. De damesversie heeft een comfortabel dameszeem. De herenversie heeft een ander soort zeem dan de damesversie.

Wil jij ook in unieke fietskleding fietsen en samen met ons onderzoek naar longkanker ondersteunen? Bestel dan een limited edition!
Samen blijven wij herinneringen maken. Als Team Nuyt op de fiets zit, dragen wij Paulien met ons mee in ons gele hart en trappen wij extra hard om andere herinneringen te blijven geven. Fiets met ons mee!
Hoe te bestellen
De pasvorm en het zeem verschillen van elkaar. In het keuze menu kan worden aangegeven of je een mannen- of een damesset wilt kopen en welke maten. Om jullie van precies de goede maten te kunnen bedienen, wordt de fietskleding op 15 maart 2022 besteld en na 8 tot 10 weken bij jou thuis afgeleverd. Let op: we kunnen helaas geen setjes retour nemen.