Team Nuyt komt opnieuw in actie ter nagedachtenis aan teamlid en vriendin Paulien van Deutekom

Heb je altijd al in een snel pak willen rijden en dan ook nog van een bekende schaatser? Of ben je meer een zwemmer en wil jij het zwembrilletje van Maarten van der Weijden? Dat Kan!

Team Nuyt heeft met behulp van heel veel fans een mooie verzameling items bij elkaar verkregen welke vanaf 10 januari 2020 tot en met 19 januari 2020 op de veiling te krijgen zijn. Naast schaatspakken/kleding en zwemitems, zijn er van allerlei andere sporten bijzondere items waarop geboden kan worden. Volleybalkleding, Olympische paraplu, gesigneerde items, kunstobjecten, sierraden en verschillende VIP-tickets voor schaats- en voetbaltoernooien.  Zelfs voor paardenliefhebbers is er dit jaar een item beschikbaar. Alle items zijn vanaf 10 januari 2020 te vinden op www.bva-auctions.com. Daarnaast zullen we op onze sociale media veel aandacht besteden aan de verschillende items.

        

De veiling zal starten op vrijdag 10 januari 2020, de eerste dag van het EK Afstanden in Thialf, waarna 10 dagen lang op de items geboden kan worden tot het sluitingsmoment op zondag 19 januari 2020 (www.bva-auctions.com). Door een account te maken op de veilingsite kun jij meedoen om de mooiste items. Ben jij de laatste en daarmee de hoogste bieder? Dan heb jij een prachtig item gescoord én help je onderzoek naar longkanker.

De opbrengst van de veiling zal samen met de totale opbrengst van de colsjaaltjes in april worden gedoneerd aan het Amsterdam UMC locatie VUmc. Daar is met de 50.000 euro van de vorige veiling een onderzoek naar de beste behandelmethode bij longkanker in een vergevorderd stadium gestart. Dit onderzoek is ter nagedachtenis van Paulien gestart en draagt ook haar naam; de PAULIEN-studie. * Doneren aan de Paulien van Deutekom Foundation kan ook op NL 27 RABO 0337 7476 52 tnv Paulien van Deutekom Foundation

Samen met jullie kunnen we zorgen dat meer mensen herinneringen kunnen blijven maken.

 

 

 

*voor meer informatie over de PAULIEN-studie zie https://paulienvandeutekomfoundation.nl/doel/